25 Mart 2019 Pazartesi

Düzköy Esnaf Ve Sanatkarlar Şoförler Odası


Kurum AdıDüzköy Esnaf Ve Sanatkarlar Şoförler Odası
Oda BaşkanıMustafa Baykuş 
Genel SekreterBahar Akpınar
Telefon0 462 811 50 98
Fax0 462 811 50 18
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresOrta Mahalle Atatürk Caddesi Düzköy Trabzon

Düzköy Esnaf Ve Sanatkarlar Şoförler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TRABZON ili DÜZKÖY ilçesinde Orta Mahalle Atatürk Caddesi Düzköy Trabzon adresinde hizmet vermektedir. Düzköy Esnaf Ve Sanatkarlar Şoförler Odası'na 0 462 811 50 98 telefon numarasından ve 0 462 811 50 18 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Düzköy Esnaf Ve Sanatkarlar Şoförler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Düzköy Esnaf Ve Sanatkarlar Şoförler Odası,  TRABZON ili DÜZKÖY  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Düzköy Esnaf Ve Sanatkarlar Şoförler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder