Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası

Mail Adresifatsatso@tobb.org.tr
AdresSakarya Mah. Sümer Sokak Yaşar İş Merkezi No:6 52400 Ordu / Fatsa

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ORDU ili FATSA ilçesinde Sakarya Mah. Sümer Sokak Yaşar İş Merkezi No:6 52400 Ordu / Fatsa adresinde hizmet vermektedir. Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 452 423 10 23 telefon numarasından ve 0 452 423 57 98 nolu fax numarasından ve fatsatso@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası,  ORDU ili FATSA  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.