25 Mart 2019 Pazartesi

Fethiye Ziraat Odası


Kurum AdıFethiye Ziraat Odası
Oda BaşkanıOsman Nuri Demir 
Genel Sekreter
Telefon0 252 646 78 57
Fax0 252 646 86 38
Web Sitesihttp://www.fzob.org.tr
Mail Adresifethiye@tzob.org.tr
AdresS. Demirel Bul. Bölge Trafik İstasyonu Yanı No: 232 Fethiye / Muğla

Fethiye Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MUĞLA ili FETHİYE ilçesinde S. Demirel Bul. Bölge Trafik İstasyonu Yanı No: 232 Fethiye / Muğla adresinde hizmet vermektedir. Fethiye Ziraat Odası'na 0 252 646 78 57 telefon numarasından ve 0 252 646 86 38 nolu fax numarasından ve fethiye@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Fethiye Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Fethiye Ziraat Odası,  MUĞLA ili FETHİYE  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fethiye Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder