Gaziantep Ticaret Borsası

Mail Adresigtb@gtb.org.tr
AdresGatem Bölgesi Borsa Sarayı 27170 Şehitkamil Gaziantep

Gaziantep Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, GAZİANTEP ili MERKEZ ilçesinde Gatem Bölgesi Borsa Sarayı 27170 Şehitkamil Gaziantep adresinde hizmet vermektedir. Gaziantep Ticaret Borsası'na 0 342 238 08 39 telefon numarasından ve 0 342 238 16 75 nolu fax numarasından ve gtb@gtb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Gaziantep Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Gaziantep Ticaret Borsası,  GAZİANTEP ili MERKEZ  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Gaziantep Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.