26 Mart 2019 Salı

Fatsa Ticaret Borsası


Kurum AdıFatsa Ticaret Borsası
Oda BaşkanıÖmer Faruk Karamolla 
Genel SekreterHakan Ateşli
Telefon0 452 423 53 55
Fax0 452 423 34 32
Web Sitesihttp://www.fatsatb.org.tr
Mail Adresifatsatb@tobb.org.tr
AdresM.Kemal Paşa Mah.Ata Cad.No:6 Ordu / Fatsa

Fatsa Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ORDU ili FATSA ilçesinde M.Kemal Paşa Mah.Ata Cad.No:6 Ordu / Fatsa adresinde hizmet vermektedir. Fatsa Ticaret Borsası'na 0 452 423 53 55 telefon numarasından ve 0 452 423 34 32 nolu fax numarasından ve fatsatb@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Fatsa Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Fatsa Ticaret Borsası,  ORDU ili FATSA  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fatsa Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder