26 Mart 2019 Salı

Gönen Ticaret Odası


Kurum AdıGönen Ticaret Odası
Oda BaşkanıHasan Özçağlayan 
Genel SekreterAlper Çetinkaya
Telefon0 266 762 10 91
Fax0 266 762 58 99
Web Sitesihttp://www.gonento.tobb.org.tr/
Mail Adresigonento@tobb.org.tr
AdresAltay Mah.10 Nolu Sokak No:7 Balıkesir / Gönen

Gönen Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, BALIKESİR ili GÖNEN ilçesinde Altay Mah.10 Nolu Sokak No:7 Balıkesir / Gönen adresinde hizmet vermektedir. Gönen Ticaret Odası'na 0 266 762 10 91 telefon numarasından ve 0 266 762 58 99 nolu fax numarasından ve gonento@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Gönen Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Gönen Ticaret Odası,  BALIKESİR ili GÖNEN  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gönen Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder