26 Mart 2019 Salı

Islahiye Ticaret Odası


Kurum AdıIslahiye Ticaret Odası
Oda BaşkanıKemal Vural 
Genel SekreterHaşim Erdoğan
Telefon0 342 862 11 26
Fax0 342 863 14 65
Web Sitesihttp://www.islahiyeto.org.tr
Mail Adresi
AdresÇamlıca Mahallesi İstasyon Caddesi 278000 Gaziantep / İslahiye

Islahiye Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, GAZİANTEP ili İSLAHİYE ilçesinde Çamlıca Mahallesi İstasyon Caddesi 278000 Gaziantep / İslahiye adresinde hizmet vermektedir. Islahiye Ticaret Odası'na 0 342 862 11 26 telefon numarasından ve 0 342 863 14 65 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Islahiye Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Islahiye Ticaret Odası,  GAZİANTEP ili İSLAHİYE  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Islahiye Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder