25 Mart 2019 Pazartesi

Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası


Kurum AdıKahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası
Oda BaşkanıGalip SEÇKİNER 
Genel Sekreter---
Telefon0344 231 00 46
Fax0344 231 00 46
Web Sitesihttp://www.tvhb.org.tr/
Mail Adresivho46@hotmail.com
AdresDumlupınar Mah. Said Zarifoğlu Bulvarı Söyler Apt. Kat:1 No:4 Merkez / KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KAHRAMANMARAŞ ili MERKEZ ilçesinde Dumlupınar Mah. Said Zarifoğlu Bulvarı Söyler Apt. Kat:1 No:4 Merkez / KAHRAMANMARAŞ adresinde hizmet vermektedir. Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası'na 0344 231 00 46 telefon numarasından ve 0344 231 00 46 nolu fax numarasından ve vho46@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası,  KAHRAMANMARAŞ ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder