Karaman Veteriner Hekimler Odası

Fax0338 212 12 70
Web Sitesihttp://www.tvhb.org.tr/
Mail Adresi---
AdresTahsin Ünal Mah. Şamkapı Cad. Askerlik Şubesi Yanı No:32 Kat:1 Pk:70100 KARAMAN

Karaman Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARAMAN ili MERKEZ ilçesinde Tahsin Ünal Mah. Şamkapı Cad. Askerlik Şubesi Yanı No:32 Kat:1 Pk:70100 KARAMAN adresinde hizmet vermektedir. Karaman Veteriner Hekimler Odası'na 0543 560 22 26 telefon numarasından ve 0338 212 12 70 nolu fax numarasından ve --- mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Karaman Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Karaman Veteriner Hekimler Odası,  KARAMAN ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Karaman Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.