25 Mart 2019 Pazartesi

Köşe Ziraat Odası


Kurum AdıKöşe Ziraat Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 456 411 56 69
Fax0 456 411 56 69
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresikose@tzob.org.tr
AdresKöşe Merkez Pk.29650 Gümüşhane

Köşe Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, GÜMÜŞHANE ili KÖSE ilçesinde Köşe Merkez Pk.29650 Gümüşhane adresinde hizmet vermektedir. Köşe Ziraat Odası'na 0 456 411 56 69 telefon numarasından ve 0 456 411 56 69 nolu fax numarasından ve kose@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Köşe Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Köşe Ziraat Odası,  GÜMÜŞHANE ili KÖSE  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Köşe Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder