25 Mart 2019 Pazartesi

Köyceğiz Ziraat Odası


Kurum AdıKöyceğiz Ziraat Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 252 262 46 77
Fax0 252 262 46 77
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresikoycegiz@tzob.org.tr
AdresGülpınar Mahallesi No:4 Pk.48800 Köyceğiz/Muğla

Köyceğiz Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MUĞLA ili KÖYCEĞİZ ilçesinde Gülpınar Mahallesi No:4 Pk.48800 Köyceğiz/Muğla adresinde hizmet vermektedir. Köyceğiz Ziraat Odası'na 0 252 262 46 77 telefon numarasından ve 0 252 262 46 77 nolu fax numarasından ve koycegiz@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Köyceğiz Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Köyceğiz Ziraat Odası,  MUĞLA ili KÖYCEĞİZ  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Köyceğiz Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder