26 Mart 2019 Salı

Web Sitesihttp://www.kirktabib.org.tr/
AdresFevzi Çakmak Bulv. Yenigün Gül Apt. No:28 Kat:1

Kırklareli Tabip Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRIKKALE ili MERKEZ ilçesinde Fevzi Çakmak Bulv. Yenigün Gül Apt. No:28 Kat:1 adresinde hizmet vermektedir. Kırklareli Tabip Odası'na 0 288 212 49 45 telefon numarasından ve 0 288 212 30 98 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Tabip Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kırklareli Tabip Odası,  KIRIKKALE ili MERKEZ  şehrinde Tabip Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Kırklareli Tabip Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.