26 Mart 2019 Salı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıKırklareli Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıErtuğrul Ziya Çetintaş 
Genel Sekreterİrfan Lokumcu
Telefon0 288 214 42 56
Fax0 288 214 11 09
Web Sitesihttp://www.kirklarelitso.org.tr/
Mail Adresiktso@kirklarelitso.org.tr
AdresKarakaş Mah.Karakaş Bey Sok.No.8 Kırklareli

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRKLARELİ ili MERKEZ ilçesinde Karakaş Mah.Karakaş Bey Sok.No.8 Kırklareli adresinde hizmet vermektedir. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 288 214 42 56 telefon numarasından ve 0 288 214 11 09 nolu fax numarasından ve ktso@kirklarelitso.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası,  KIRKLARELİ ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder