26 Mart 2019 Salı

Mail Adresiktso@kirklarelitso.org.tr
AdresKarakaş Mah.Karakaş Bey Sok.No.8 Kırklareli

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRKLARELİ ili MERKEZ ilçesinde Karakaş Mah.Karakaş Bey Sok.No.8 Kırklareli adresinde hizmet vermektedir. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 288 214 42 56 telefon numarasından ve 0 288 214 11 09 nolu fax numarasından ve ktso@kirklarelitso.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası,  KIRKLARELİ ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.