Ödemiş Ticaret Borsası

Mail Adresiodemistb@tobb.org.tr
AdresSaraçoğlu Cad.Atasoy İşhanı No:3/210-211 35750 İzmir / Ödemiş

Ödemiş Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İZMİR ili ÖDEMİŞ ilçesinde Saraçoğlu Cad.Atasoy İşhanı No:3/210-211 35750 İzmir / Ödemiş adresinde hizmet vermektedir. Ödemiş Ticaret Borsası'na 0 232 545 13 78 telefon numarasından ve 0 232 545 24 38 nolu fax numarasından ve odemistb@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ödemiş Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ödemiş Ticaret Borsası,  İZMİR ili ÖDEMİŞ  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Ödemiş Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.