Ordu Ticaret Borsası

Mail Adresiordutibor@hotmail.com
AdresSüleyman Felek Cad.No:105 Ordu

Ordu Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ORDU ili MERKEZ ilçesinde Süleyman Felek Cad.No:105 Ordu adresinde hizmet vermektedir. Ordu Ticaret Borsası'na 0 452 225 20 29 telefon numarasından ve 0 452 225 20 34 nolu fax numarasından ve ordutibor@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ordu Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ordu Ticaret Borsası,  ORDU ili MERKEZ  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Ordu Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.