Samsun Barosu

Web Sitesihttp://www.samsunbarosu.org.tr
Mail Adresisamsunbarosu@hotmail.com

Samsun Barosu Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SAMSUN ili MERKEZ ilçesinde adresinde hizmet vermektedir. Samsun Barosu'na 0362 431 15 61 - 431 39 70 telefon numarasından ve 0362 435 54 87 nolu fax numarasından ve samsunbarosu@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Samsun Barosu iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Samsun Barosu,  SAMSUN ili MERKEZ  şehrinde Barolar kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Samsun Barosu ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.