25 Mart 2019 Pazartesi

Şarküteri Ziraat Odası


Kurum AdıŞarküteri Ziraat Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 212 789 69 46
Fax0 212 789 69 46
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresisarkuteri@tzob.org.tr
AdresÇatalca Kaleiçi Mahallesi No:3 Pk.34540 Çatalca/İstanbul

Şarküteri Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İSTANBUL ili ÇATALCA ilçesinde Çatalca Kaleiçi Mahallesi No:3 Pk.34540 Çatalca/İstanbul adresinde hizmet vermektedir. Şarküteri Ziraat Odası'na 0 212 789 69 46 telefon numarasından ve 0 212 789 69 46 nolu fax numarasından ve sarkuteri@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Şarküteri Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Şarküteri Ziraat Odası,  İSTANBUL ili ÇATALCA  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Şarküteri Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder