25 Mart 2019 Pazartesi

Şavşat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası


Kurum AdıŞavşat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 466 517 17 63
Fax0 466 517 17 63
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresMerkez Camii Pasajı No:1 Şavşat / Artvin

Şavşat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ARTVİN ili ŞAVŞAT ilçesinde Merkez Camii Pasajı No:1 Şavşat / Artvin adresinde hizmet vermektedir. Şavşat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası'na 0 466 517 17 63 telefon numarasından ve 0 466 517 17 63 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Şavşat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Şavşat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası,  ARTVİN ili ŞAVŞAT  şehrinde Esnaf Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Şavşat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder