26 Mart 2019 Salı

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıSuluova Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıTurgut Aksu 
Genel SekreterYalçın Çakmak
Telefon0 358 417 12 99
Fax0 358 417 65 92
Web Sitesihttp://www.suluovatso.tobb.org.tr
Mail Adresi
AdresOrta Mah.Atatürk Bulvarı Deniz İş Hanı K:2 Amasya / Suluova

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AMASYA ili SULUOVA ilçesinde Orta Mah.Atatürk Bulvarı Deniz İş Hanı K:2 Amasya / Suluova adresinde hizmet vermektedir. Suluova Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 358 417 12 99 telefon numarasından ve 0 358 417 65 92 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Suluova Ticaret ve Sanayi Odası,  AMASYA ili SULUOVA  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder