Tekirdağ Bakkallar Ve Bayiler Esnaf Odası

Mail Adresi
AdresMuratlı Cad.Poyrazlar İş Hanı Kat:3 Tekirdağ

Tekirdağ Bakkallar Ve Bayiler Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TEKİRDAĞ ili MERKEZ ilçesinde Muratlı Cad.Poyrazlar İş Hanı Kat:3 Tekirdağ adresinde hizmet vermektedir. Tekirdağ Bakkallar Ve Bayiler Esnaf Odası'na 0 282 261 72 86 telefon numarasından ve 0 282 260 57 33 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tekirdağ Bakkallar Ve Bayiler Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tekirdağ Bakkallar Ve Bayiler Esnaf Odası,  TEKİRDAĞ ili MERKEZ  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Tekirdağ Bakkallar Ve Bayiler Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.