Tekirdag Ticaret ve Sanayi Odası

Mail Adresittso@tekirdagtso.org.tr
AdresErtuğrul Mah.Mimar Sinan Cad.No:3 59100 Tekirdağ

Tekirdag Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TEKİRDAĞ ili MERKEZ ilçesinde Ertuğrul Mah.Mimar Sinan Cad.No:3 59100 Tekirdağ adresinde hizmet vermektedir. Tekirdag Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 282 261 21 71 telefon numarasından ve 0 282 263 00 02 nolu fax numarasından ve ttso@tekirdagtso.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tekirdag Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tekirdag Ticaret ve Sanayi Odası,  TEKİRDAĞ ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Tekirdag Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.