25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi


Kurum AdıTmmob Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi
Oda BaşkanıRAMAZAN ECİŞ 
Genel SekreterVEYSEL BARUT
Telefon0 242 3259556
Fax0 242 3259599
Web Sitesihttp://www.hkmo.org.tr/
Mail Adresiantalya@hkmo.org.tr
AdresKonuksever Mahallesi Gazi Bulvarı No:314 Kat:1 Muratpaşa - Antalya

Tmmob Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANTALYA ili MERKEZ ilçesinde Konuksever Mahallesi Gazi Bulvarı No:314 Kat:1 Muratpaşa - Antalya adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'na 0 242 3259556 telefon numarasından ve 0 242 3259599 nolu fax numarasından ve antalya@hkmo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi,  ANTALYA ili MERKEZ  şehrinde Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder