Tmmob Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi

Mail Adresicanakkale@mimarlarodasi.org.tr
Adresİsmetpaşa Mh. Hasan Mevsuf Sk. No:41 Çanakkale

Tmmob Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ÇANAKKALE ili MERKEZ ilçesinde İsmetpaşa Mh. Hasan Mevsuf Sk. No:41 Çanakkale adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi'na 0 286 212 21 01 telefon numarasından ve 0 286 217 18 41 nolu fax numarasından ve canakkale@mimarlarodasi.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi,  ÇANAKKALE ili MERKEZ  şehrinde Mimarlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Tmmob Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.