25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği


Kurum AdıTmmob Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği
Oda Başkanıİsmail Çelikten 
Genel SekreterMüzeyyen Arısoylu
Telefon0 274 612 26 49
Fax0 274 612 26 49
Web Sitesi
Mail Adresimimarcelikten@hotmail.com
AdresBelediye Psj. No:65 Tavşanlı Kütahya

Tmmob Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KÜTAHYA ili TAVŞANLI ilçesinde Belediye Psj. No:65 Tavşanlı Kütahya adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği'na 0 274 612 26 49 telefon numarasından ve 0 274 612 26 49 nolu fax numarasından ve mimarcelikten@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği,  KÜTAHYA ili TAVŞANLI  şehrinde Mimarlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder