25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi


Kurum AdıTmmob Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi
Oda BaşkanıNecati Pirinççioğlu 
Genel SekreterYavuz Ziya Zeytinoğlu
Telefon0 412 223 25 42
Fax0 412 223 36 57
Web Sitesihttp://www.dimod.org.tr
Mail Adresidiyarbakir@mo.org.tr
AdresEkinciler Cad.Kalender Center Kat: 6 No: 10 Diyarbakır

Tmmob Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, DİYARBAKIR ili MERKEZ ilçesinde Ekinciler Cad.Kalender Center Kat: 6 No: 10 Diyarbakır adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi'na 0 412 223 25 42 telefon numarasından ve 0 412 223 36 57 nolu fax numarasından ve diyarbakir@mo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi,  DİYARBAKIR ili MERKEZ  şehrinde Mimarlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder