25 Mart 2019 Pazartesi

Ünye Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıÜnye Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıBekir Şimşek 
Genel SekreterErcan Yıldırım
Telefon0 452 323 19 75
Fax0 452 323 78 04
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresF.Sultan Mehmet Cad. Vergi Dairesi Karşısı No:20 Ünye Ordu

Ünye Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ORDU ili ÜNYE ilçesinde F.Sultan Mehmet Cad. Vergi Dairesi Karşısı No:20 Ünye Ordu adresinde hizmet vermektedir. Ünye Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 452 323 19 75 telefon numarasından ve 0 452 323 78 04 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ünye Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ünye Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  ORDU ili ÜNYE  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ünye Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder