26 Mart 2019 Salı

Van Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıVan Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıMirza Mehmet Nadiroğlu 
Genel SekreterSerap Şenol
Telefon0 432 214 39 89
Fax0 432 216 44 88
Web Sitesihttp://www.vatso.org.tr/
Mail Adresihttp://www.vatso.org.tr/
AdresAli Paşa Mahallesi İskele Cad. No: 83 /65200 Van

Van Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, VAN ili MERKEZ ilçesinde Ali Paşa Mahallesi İskele Cad. No: 83 /65200 Van adresinde hizmet vermektedir. Van Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 432 214 39 89 telefon numarasından ve 0 432 216 44 88 nolu fax numarasından ve http://www.vatso.org.tr/ mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Van Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Van Ticaret ve Sanayi Odası,  VAN ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Van Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder