Viranşehir Bakkallar Ve Sebzeciler Esnaf Odası

Mail Adresivirasehirbakkalarodasi@mynet.com
AdresKışla Mah.Askerlik Şube Cad.No:5 Viranşehir/Şanlıurfa

Viranşehir Bakkallar Ve Sebzeciler Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ŞANLIURFA ili VİRANŞEHİR ilçesinde Kışla Mah.Askerlik Şube Cad.No:5 Viranşehir/Şanlıurfa adresinde hizmet vermektedir. Viranşehir Bakkallar Ve Sebzeciler Esnaf Odası'na 0 414 511 39 80 telefon numarasından ve 0 414 511 39 80 nolu fax numarasından ve virasehirbakkalarodasi@mynet.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Viranşehir Bakkallar Ve Sebzeciler Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Viranşehir Bakkallar Ve Sebzeciler Esnaf Odası,  ŞANLIURFA ili VİRANŞEHİR  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Viranşehir Bakkallar Ve Sebzeciler Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.