25 Mart 2019 Pazartesi

Vize Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıVize Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıOsman Açıkgöz 
Genel SekreterVedat Bozdağ
Telefon0 288 318 11 70
Fax0 288 318 33 46
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresEvren Mah. Bağlar Cad. Garajlar Yanı No:2 Vize Kırıklareli

Vize Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRKLARELİ ili VİZE ilçesinde Evren Mah. Bağlar Cad. Garajlar Yanı No:2 Vize Kırıklareli adresinde hizmet vermektedir. Vize Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 288 318 11 70 telefon numarasından ve 0 288 318 33 46 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Vize Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Vize Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  KIRKLARELİ ili VİZE  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Vize Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder