25 Mart 2019 Pazartesi

Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıYahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda Başkanıİsmail İlboğa 
Genel SekreterHacı Mehmet Mozak
Telefon0 352 611 34 46
Fax0 352 611 91 72
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresKayseri Cad. Belediye İşh. Kat:1 No:14 Yahyalı Kayseri

Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KAYSERİ ili YAHYALI ilçesinde Kayseri Cad. Belediye İşh. Kat:1 No:14 Yahyalı Kayseri adresinde hizmet vermektedir. Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 352 611 34 46 telefon numarasından ve 0 352 611 91 72 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  KAYSERİ ili YAHYALI  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder