25 Mart 2019 Pazartesi

Yunak Ziraat Odası


Kurum AdıYunak Ziraat Odası
Oda BaşkanıYUSUF GÜLMEZ 
Genel Sekreter
Telefon03328512051
Fax03328513683
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresiyunak@tzob.org.tr
AdresYunak Ziraat Odası Başkanlığı Yunak/KONYA

Yunak Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili YUNAK ilçesinde Yunak Ziraat Odası Başkanlığı Yunak/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Yunak Ziraat Odası'na 03328512051 telefon numarasından ve 03328513683 nolu fax numarasından ve yunak@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yunak Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yunak Ziraat Odası,  KONYA ili YUNAK  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yunak Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder