Zile Ticaret ve Sanayi Odası

Mail Adresiziletso@tobb.org.tr
Adresİsmet İnönü Caddesi No:42 Tokat / Zile

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TOKAT ili ZİLE ilçesinde İsmet İnönü Caddesi No:42 Tokat / Zile adresinde hizmet vermektedir. Zile Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 356 317 10 86 telefon numarasından ve 0 356 317 11 78 nolu fax numarasından ve ziletso@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Zile Ticaret ve Sanayi Odası,  TOKAT ili ZİLE  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.