26 Mart 2019 Salı

Mail Adresibilgi@ztso.org.tr
AdresYayla Mahallesi Bağlık Cad. No:5 Zonguldak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ZONGULDAK ili MERKEZ ilçesinde Yayla Mahallesi Bağlık Cad. No:5 Zonguldak adresinde hizmet vermektedir. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 372 251 11 56 telefon numarasından ve 0 372 253 16 14 nolu fax numarasından ve bilgi@ztso.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası,  ZONGULDAK ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.