26 Mart 2019 Salı

Adana Yorgancılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası


Kurum AdıAdana Yorgancılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası
Oda BaşkanıYahya Yılmaz 
Genel Sekreter
Telefon0 322 352 88 28
Fax0 322 359 27 19
Web Sitesihttp://www.ttkf.org.tr
Mail Adresi
AdresAlidede Mah. 80. Sok. No:20 Adana

Adana Yorgancılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ADANA ili MERKEZ ilçesinde Alidede Mah. 80. Sok. No:20 Adana adresinde hizmet vermektedir. Adana Yorgancılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası'na 0 322 352 88 28 telefon numarasından ve 0 322 359 27 19 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Adana Yorgancılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Adana Yorgancılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası,  ADANA ili MERKEZ  şehrinde Terziler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana Yorgancılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder