26 Mart 2019 Salı

Aksaray SMMM Odası


Kurum AdıAksaray SMMM Odası
Oda BaşkanıBünyamin Köse 
Genel Sekreter
Telefon0 382 214 37 24
Fax0 382 212 00 61
Web Sitesihttp://www.aksmmmo.org.tr
Mail Adresiaksaraysmmmo@hotmail.com
AdresMinarecik Mah. Turizm Caddesi Eras İşm. K:3 No:144

Aksaray SMMM Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AKSARAY ili MERKEZ ilçesinde Minarecik Mah. Turizm Caddesi Eras İşm. K:3 No:144 adresinde hizmet vermektedir. Aksaray SMMM Odası'na 0 382 214 37 24 telefon numarasından ve 0 382 212 00 61 nolu fax numarasından ve aksaraysmmmo@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Aksaray SMMM Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Aksaray SMMM Odası,  AKSARAY ili MERKEZ  şehrinde SMMM Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aksaray SMMM Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder