26 Mart 2019 Salı

Alanya SMMM Odası


Kurum AdıAlanya SMMM Odası
Oda Başkanıİffet Kan 
Genel Sekreter
Telefon0 242 522 07 44
Fax0 242 522 42 48
Web Sitesihttp://www.alsmo.org.tr
Mail Adresiinfo@alsmo.org.tr
AdresBektaş Mahallesi 114 Sokak

Alanya SMMM Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANTALYA ili ALANYA ilçesinde Bektaş Mahallesi 114 Sokak adresinde hizmet vermektedir. Alanya SMMM Odası'na 0 242 522 07 44 telefon numarasından ve 0 242 522 42 48 nolu fax numarasından ve info@alsmo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Alanya SMMM Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Alanya SMMM Odası,  ANTALYA ili ALANYA  şehrinde SMMM Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Alanya SMMM Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder