25 Mart 2019 Pazartesi

Bağcılar Kamyon Kamyonet Minibüs Şoförler Odası


Kurum AdıBağcılar Kamyon Kamyonet Minibüs Şoförler Odası
Oda BaşkanıBilgiBekleniyor 
Genel SekreterBilgiBekleniyor
Telefon0212 569 23 48
Fax0212 579 33 33
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresMerkez Mah. 25. Sok. No:18 Bağcılar İstanbul

Bağcılar Kamyon Kamyonet Minibüs Şoförler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İSTANBUL ili BAĞCILAR ilçesinde Merkez Mah. 25. Sok. No:18 Bağcılar İstanbul adresinde hizmet vermektedir. Bağcılar Kamyon Kamyonet Minibüs Şoförler Odası'na 0212 569 23 48 telefon numarasından ve 0212 579 33 33 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bağcılar Kamyon Kamyonet Minibüs Şoförler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bağcılar Kamyon Kamyonet Minibüs Şoförler Odası,  İSTANBUL ili BAĞCILAR  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bağcılar Kamyon Kamyonet Minibüs Şoförler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder