26 Mart 2019 Salı

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıBirecik Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıSadettin Bilgin 
Genel SekreterZeki Kaçan
Telefon0 414 652 11 65
Fax0 414 652 78 25
Web Sitesihttp://www.bireciktso.org.tr/
Mail Adresibtsob@netbulmail.com
AdresMeydan Mah.Hastane Cad.No:20/A Ş.Urfa / Birecik

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ŞANLIURFA ili BİRECİK ilçesinde Meydan Mah.Hastane Cad.No:20/A Ş.Urfa / Birecik adresinde hizmet vermektedir. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 414 652 11 65 telefon numarasından ve 0 414 652 78 25 nolu fax numarasından ve btsob@netbulmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası,  ŞANLIURFA ili BİRECİK  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder