Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası

Mail Adresidtso@turk.nets.com
AdresAli Emiri Cad.Ticaret Merkezi K:2-3 Diyarbakır

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, DİYARBAKIR ili MERKEZ ilçesinde Ali Emiri Cad.Ticaret Merkezi K:2-3 Diyarbakır adresinde hizmet vermektedir. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 412 228 17 18 telefon numarasından ve 0 412 224 45 12 nolu fax numarasından ve dtso@turk.nets.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası,  DİYARBAKIR ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.