26 Mart 2019 Salı

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıDinar Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıMehmet Yüksel 
Genel SekreterTansu Kurt
Telefon0 272 353 60 64
Fax0 272 353 65 46
Web Sitesihttp://www.dinartso.org.tr
Mail Adresidinartso@ttnet.net.tr
AdresÜçlerce Mah.Üçlerce Yokuşu Afyonkarahisar / Dinar

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AFYON ili DİNAR ilçesinde Üçlerce Mah.Üçlerce Yokuşu Afyonkarahisar / Dinar adresinde hizmet vermektedir. Dinar Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 272 353 60 64 telefon numarasından ve 0 272 353 65 46 nolu fax numarasından ve dinartso@ttnet.net.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Dinar Ticaret ve Sanayi Odası,  AFYON ili DİNAR  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder