26 Mart 2019 Salı

Web Sitesihttp://www.erzintso.org.tr
AdresKaramustafalı Mah.Karamustafalı Cad Milenyum Apr.Kat.2 Hatay / Erzin

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HATAY ili ERZİN ilçesinde Karamustafalı Mah.Karamustafalı Cad Milenyum Apr.Kat.2 Hatay / Erzin adresinde hizmet vermektedir. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 326 681 42 83 telefon numarasından ve 0 326 681 85 30 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası,  HATAY ili ERZİN  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.