26 Mart 2019 Salı

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıErzin Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıBekir Soylu 
Genel SekreterRaziye Gökcen
Telefon0 326 681 42 83
Fax0 326 681 85 30
Web Sitesihttp://www.erzintso.org.tr
Mail Adresi
AdresKaramustafalı Mah.Karamustafalı Cad Milenyum Apr.Kat.2 Hatay / Erzin

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HATAY ili ERZİN ilçesinde Karamustafalı Mah.Karamustafalı Cad Milenyum Apr.Kat.2 Hatay / Erzin adresinde hizmet vermektedir. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 326 681 42 83 telefon numarasından ve 0 326 681 85 30 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası,  HATAY ili ERZİN  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder