26 Mart 2019 Salı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıErzincan Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıAydın Yalvaç 
Genel SekreterAbdussamed Doğançay
Telefon0 446 214 21 05
Fax0 446 223 36 93
Web Sitesihttp://www.erzincantso.org.tr
Mail Adresierzincantso@tobb.org.tr
AdresFevzipaşa Caddesi No:19 Erzincan

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ERZİNCAN ili MERKEZ ilçesinde Fevzipaşa Caddesi No:19 Erzincan adresinde hizmet vermektedir. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 446 214 21 05 telefon numarasından ve 0 446 223 36 93 nolu fax numarasından ve erzincantso@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası,  ERZİNCAN ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder