26 Mart 2019 Salı

Web Sitesihttp://www.ttkf.org.tr
AdresSıralı Mah. Küba Sok. Eren Apt. Kat:3 Niğde

Niğde Terziler Sanatkarlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, NİĞDE ili MERKEZ ilçesinde Sıralı Mah. Küba Sok. Eren Apt. Kat:3 Niğde adresinde hizmet vermektedir. Niğde Terziler Sanatkarlar Odası'na 0 388 213 51 64 telefon numarasından ve nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Niğde Terziler Sanatkarlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Niğde Terziler Sanatkarlar Odası,  NİĞDE ili MERKEZ  şehrinde Terziler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Niğde Terziler Sanatkarlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.