26 Mart 2019 Salı

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası


Kurum AdıPasinler Ticaret ve Sanayi Odası
Oda BaşkanıTurgut Bakır 
Genel SekreterKadri Bakır
Telefon0 442 661 31 47
Fax0 442 661 31 47
Web Sitesihttp://www.pasinlertso.tobb.org.tr/
Mail Adresi
AdresKethüda Mah.Ulucami Sokak No:68-A Erzurum / Pasinler

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ERZURUM ili PASİNLER ilçesinde Kethüda Mah.Ulucami Sokak No:68-A Erzurum / Pasinler adresinde hizmet vermektedir. Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 442 661 31 47 telefon numarasından ve 0 442 661 31 47 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası,  ERZURUM ili PASİNLER  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder