Tmmob Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliği

Mail Adresitekirdag@mimarist.org
AdresTurgut Mahllesi Eski İstanbul Cad No:29 Tekirdağ

Tmmob Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliği Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TEKİRDAĞ ili MERKEZ ilçesinde Turgut Mahllesi Eski İstanbul Cad No:29 Tekirdağ adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliği'na 0 282 261 59 40 telefon numarasından ve 0 282 261 59 40 nolu fax numarasından ve tekirdag@mimarist.org mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliği,  TEKİRDAĞ ili MERKEZ  şehrinde Mimarlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Tmmob Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.