25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz(Karabük) Şubesi


Kurum AdıTmmob Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz(Karabük) Şubesi
Oda BaşkanıProf.Dr. Azize Toper Kaygın 
Genel SekreterTemel Natir
Telefon0 370 415 39 09
Fax0 370 415 39 09
Web Sitesihttp://bkaradeniz.ormuh.org.tr/
Mail Adresi
AdresKarabük İşhanı No: 103 Karabük

Tmmob Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz(Karabük) Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARABÜK ili MERKEZ ilçesinde Karabük İşhanı No: 103 Karabük adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz(Karabük) Şubesi'na 0 370 415 39 09 telefon numarasından ve 0 370 415 39 09 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz(Karabük) Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz(Karabük) Şubesi,  KARABÜK ili MERKEZ  şehrinde Orman Mühendisleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz(Karabük) Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder