25 Mart 2019 Pazartesi

2. Bölge Ankara Eczacı Odası


Kurum Adı2. Bölge Ankara Eczacı Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 312 4250708
Fax0 312 425 42 96
Web Sitesihttp://www.aeo.org.tr
Mail Adresiaeo@aeo.org.tr
AdresOlgunlar Sok. No:32 D:2
Kızılay, Çankaya, Ankara

2. Bölge Ankara Eczacı Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANKARA ili ÇANKAYA ilçesinde Olgunlar Sok. No:32 D:2
Kızılay, Çankaya, Ankara adresinde hizmet vermektedir. 2. Bölge Ankara Eczacı Odası'na 0 312 4250708 telefon numarasından ve 0 312 425 42 96 nolu fax numarasından ve aeo@aeo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

2. Bölge Ankara Eczacı Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. 2. Bölge Ankara Eczacı Odası,  ANKARA ili ÇANKAYA  şehrinde Eczacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2. Bölge Ankara Eczacı Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder