Afyonkarahisar Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası

Kurum AdıAfyonkarahisar Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası
Oda BaşkanıMehmet Karagöz
Genel SekreterAysun Özkara
Web Sitesihttp://www.lokantacilarvepastacilar.org.tr
Mail AdresiAfelektrik03@Mynet.Com
Adres2.Belediye Şehir Çarşısı No:35 Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AFYON ili MERKEZ ilçesinde 2.Belediye Şehir Çarşısı No:35 Afyonkarahisar adresinde hizmet vermektedir. Afyonkarahisar Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası'na 0 272 214 16 20 telefon numarasından ve 0 272 214 51 69 nolu fax numarasından ve Afelektrik03@Mynet.Com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Afyonkarahisar Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Afyonkarahisar Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası,  AFYON ili MERKEZ  şehrinde Elektrikçiler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Afyonkarahisar Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.