Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Büfe Odası

Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
AdresFABRİKALAR MAH. 3006 SK. NO:18/6 AESOB EK HİZMET BİNASI ANTALYA

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Büfe Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANTALYA ili MERKEZ ilçesinde FABRİKALAR MAH. 3006 SK. NO:18/6 AESOB EK HİZMET BİNASI ANTALYA adresinde hizmet vermektedir. Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Büfe Odası'na 0 242 346 90 91 telefon numarasından ve 0 242 346 46 33 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Büfe Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Büfe Odası,  ANTALYA ili MERKEZ  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Büfe Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.