26 Mart 2019 Salı

Batman Ticaret Borsası


Kurum AdıBatman Ticaret Borsası
Oda BaşkanıArif Güneş 
Genel SekreterVehbi Akbulut
Telefon0 488 215 37 92
Fax0 488 214 64 92
Web Sitesihttp://batmantb.org.tr
Mail Adresibatmanborsa@hotmail.com
AdresDiyarbakır Caddesi Turhan Apt.Kat:1 No:2 Batman

Batman Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, BATMAN ili MERKEZ ilçesinde Diyarbakır Caddesi Turhan Apt.Kat:1 No:2 Batman adresinde hizmet vermektedir. Batman Ticaret Borsası'na 0 488 215 37 92 telefon numarasından ve 0 488 214 64 92 nolu fax numarasından ve batmanborsa@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Batman Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Batman Ticaret Borsası,  BATMAN ili MERKEZ  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Batman Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder